Verlichtingsideeën badkamer 2

GRIJZE EN WITTE BADKAMERSUITE MET INLOOPDOUCHE
In deze badkamersuite van Bella Bathrooms is de toevoeging van grijs en wit subtiel maar effectief en zorgt voor een schoon gevoel in de ruimte. Een traditionele suite met een moderne update, de witte badkamerdouche maakt gebruik van schoongesneden tegels die doen denken aan klassieke tijdperken, terwijl de accenten van glas een eigentijdse styling toevoegen. De muren zijn in de hele badkamer betegeld, terwijl de vloer subtiel met wit hout is afgewerkt.

Dit is een van de mooiste en meest simplistische badkamerinterieurs die gebruik maakt van het schema voor de gehele inrichting en het decor. De verchroomde douchekop in de kamer laat precies zien hoe grijs op meerdere manieren kan worden gebruikt.

6. 6. SERENE WITTE BADKAMER MET GRIJS DECOR
Onze prachtige RAK Resort badkamer suite maakt gebruik van zowel grijs als wit om een echt gevoel van sereniteit te creëren. Het eenvoudige palet en het minimalistische badkamerdecor werken effectief om de ruimte te ontsluiten en het natuurlijke licht zijn magie te laten uitstralen. Door het gebruik van geometrische armaturen in deze witte badkamer met een glanzende afwerking is het design trendy en ideaal voor nog kleinere badkamerruimtes. Terwijl de hoofdtoon in de badkamer onmiskenbaar wit is, brengen de toevoeging van een grijze blinde en kleinere details zoals chromen kranen en de spiegel de grijze tinten perfect tot hun recht.

Als u deze witte badkamer wilt nabootsen, kies dan voor de RAK-suite en overweeg om uw eigen grijze details toe te voegen. Of u nu kiest voor grijze kasten of voor grijs marmer, er zijn vele manieren om een stilistisch tintje te geven.

7. GELUKZALIGHEID WITTE BADKAMER SUITE
Als u meer wit dan grijs in uw eigen badkamer wilt verwerken, kan dit ontwerp enige inspiratie opleveren. De Nuie Bliss Bathroom suite van Bella Bathrooms gebruikt overal wit om een strakke en gepolijste afwerking te creëren. Met een boxy bad en een bijpassende wastafel op voetstuk heeft deze moderne badkamer nog steeds karakter dankzij de verschillende vormen die zijn gecreëerd. De witte ontwerpen, die de eenvoud vieren, zorgen voor een moderne uitstraling en zijn ook geschikt voor kleinere badkamers zoals en-suites.

Matgrijze tegels zouden deze set mooi aanvullen om met minimale inspanning een grijs en wit schema te creëren. Als u niet voor een volledig gekleurde tegel wilt gaan en meer luxe wilt creëren, dan zou marmer ook prachtig zijn. En vergeet natuurlijk niet om de tegels af te werken voor extra stijl, zoals een grijze badmat, kunst aan de muur of droogbloemen.

Afbeelding

8. 8. HEDENDAAGSE GRIJZE EN WITTE BADKAMER
Van de grijze tegels die in deze moderne badkamer worden gebruikt tot het vrijstaande witte bad, deze ruimte laat zien hoe goed de twee tinten kunnen samenwerken. De afgebeelde RAK Resort suite maakt gebruik van het Boston bad dat door zijn geometrische vorm veel karakter heeft. Met een ultraglanzende glans over het toilet, de wastafel en het bad straalt deze ruimte moeiteloos luxe en rust uit. Overweeg het gebruik van houten vloeren in combinatie met grijze wandtegels om deze stijl te creëren in uw eigen grijze en witte badkamer, of voeg een matte grijze wand toe zoals u ziet.

Als u op zoek bent naar moderne designideeën voor een badkamer die gebruik maakt van grijs en wit, kijk dan niet verder dan deze spectaculaire ruimte. Elk element in de ruimte geeft zelfverzekerd stijl, terwijl de verschillende tinten grijs samenwerken om het interieur te completeren.

9. VERFIJNDE NATTE RUIMTE
Als u met een kleinere ruimte werkt, kan een natte ruimte praktischer zijn en kunt u toch een grijze en witte combinatie gebruiken. Afgebeeld is een moderne, schone natte kamer suite die gebruik maakt van het Saturnusbadkamermeubelpakket om consistentie te creëren in de gehele ruimte. Het witte glanzende toilet en de vaatwasser geven een strakke en stijlvolle uitstraling, terwijl de alkoofdouche wordt gecreëerd met behulp van een eenvoudig glazen paneel. Deze badkamer is voorzien van een grijze vloer in contrast met het wit en richt zich ook op het aanbrengen van een kleiner grijs decor.

Waarom zouden we de badkamervloertegels niet vervangen door grijs hout, zoals hier te zien is, en kiezen voor bijpassende grijze badkameraccessoires? Het eindresultaat is een rustige ruimte om de stress van de dag weg te spoelen en te herstellen. Dit is een van onze topinterieurideeën voor een witte en grijze en-suite.

10. 10. MODERN GRIJS BADKAMERINTERIEUR
Natte kamers kunnen zeker zo luxueus zijn als elke grotere badkamer, zoals bewezen met dit prachtige interieur. Het gebruik van het Elation Combinatiemeubelpakket van Bella Bathrooms en de April Destini wet room enclosure is een match made in heaven. De glanzend witte badkamer ijdelheid en het toilet zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een on-trend geometrische vorm. Daarnaast is er een grote glazen afscheiding ter vervanging van een douchegordijn, waardoor er een ruimte ontstaat om comfortabel te kunnen wassen. Grote grijze tegels zijn gebruikt over de muren heen om de hedendaagse stijl aan te vullen, terwijl witte tegels worden gebruikt op de vloer.

Als u inspiratie wilt halen uit dit prachtige ontwerp voor uw eigen ensuite of natte ruimte, houdt u de ruimte open met de douchewand en verwerkt u de grijze tegels.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44